Šiuo metu Kinijoje esanti ir sovietinę atributiką demonstruojanti J. Jefimova per šią savaitę planavo išspręsti „galvos skausmą“ – parduoti už sėkmingą pasirodymą Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse valstybės dovanotą baltą BMW X4 markės automobilį.

Chinese Wall ✌🏼🇨🇳

A photo posted by Yuliya Efimova (@pryanya93) on Sep 30, 2016 at 5:55am PDT

Buvo tikimasi, kad tai pavyks padaryti per keletą dienų, tačiau interesantai nebuvo aktyvūs tokie kaip planuota. Dėl šios priežasties J. Jefimova nusprendė imtis reklaminių vilionių. Sportininkė viešai pareiškė, kad žmogus, iš jos įsigijęs Rusijos „Olimpinio palaikymo fondo“ dovanotą automobilį, turės išskirinę galimybę „pasivėžinti kartu su ja pačia“.

Visgi net ir tai nepadėjo. Kliento nesulaukusi J. Jefimova išvyko į Kiniją, o BMW X4 problemas paliko spręsti savo agentei Anai Mitkovai. Kaip atskleidė moteris, susidomėjimą automobiliu išreiškė maždaug 100 žmonių, tačiau realius pasiūlymus galima suskaičiuoti ant dviejų rankų pirštų.

A. Mitkovos teigimu, dabar J. Jefimova laukia pasiūlymų, „kurie ją tenkintų“.

„Vyksta uždaras aukcionas, automobilio kaina vis auga. Įvardinti kainos negaliu, kol automobilis neparduotas – potencialūs pirkėjai neleido paviešinti sandorio sumos“, – Rusijos žiniasklaidai dėstė A. Mitkova.

Anot jos, pasiūlymas „pasivažinėti kartu“ iš J. Jefimovos pusės jau nebegalioja.

„Sportininkė siūlė testinį važiavimą pirkėjams atlikti kartu su ja, tačiau dabar išvyko į varžybas ir, jeigu pirkėjas atsiras, kartu su juo nebesivažinės, – pasakojo ji. – Pirmosiomis dienomis skambučių dėl automobilio buvo labai daug, tačiau žmonės dažniausiai tik klausinėja, prašo parodyti dokumentaciją. Tų, kurie realiai norėtų įsigyti mašiną, yra maždaug dešimt“.

Primename, kad J. Jefimovą automobilį parduoti sugalvojo, kuomet nusprendė įsigyti butą Maskvoje.

„Visų pirma, aš jau turiu puikų automobilį – taip pat „olimpinį“. Audi A6 man padovanojo už bronzos medalį Londono olimpinėse žaidynėse. Kadangi aš beveik visą laiką po žaidynių Londone gyvenau JAV, šita mašina praktiškai nauja, beveik nevažinėta. Ja naudojuosi tik tada, kai būnu Volgodonske“, – aiškino J. Jefimova.

Visgi, anot jos, antra pardavimo priežastis yra dar svarbesnė siekiant gyvenimo tikslų.

„Visų antra, man reikia pinigų – noriu pirkti butą Maskvoje. Aš jau sakiau, kad mano gyvenime ir karjero vyksta didelės permainos. Aš sugrįžtu į Rusiją, organizuoju profesionalią komandą, kuri rengs stovyklas ir dalyvaus varžybose visame pasaulyje. Ir butas Maskvoje, kuris taps viso „Efimova Team“ kolektyvo širdimi, man tiesiog būtinas. Šiomis dienomis aš pasižiūrėjau į nekilnojamo turto kainas Maskvoje ir supratau, kad neparduodama šio automobilio niekaip neišsiversiu. Kainos tikrai didelės“, – aiškino sportininkė.

J. Jefimova – ne pirma Rusijos sportininkė, nusprendusi parduoti dovaną. Tai padaryti ryžosi bronzą Rio iškovojęs dviratininkas Denisas Dmitrijevas, viena sinchroninio plaukimo atstovė.

Stay positive ✌🏼️🤗

A video posted by Yuliya Efimova (@pryanya93) on Jul 26, 2016 at 8:10pm PDT

Primename, kad J. Jefimova Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse iškovojo sidabrą 100 ir 200 m krūtine plaukimo rungtyse, tačiau į olimpiadą ji pateko tik po užsitęsusio dopingo skandalo. Londono olimpinėse žaidynėse ji iškovojo bronzą, yra keturiskart pasaulio ir triskart Europos čempionatų laimėtoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (177)