Estai atvežė dešimtmetį savo sūnų Mario Ageničių, kuris garbingai atstovavo savo valstybei ir iškovojo auksą.

Nepaisant to, kad Liepojos imtynininkams miesto sporto centras neleido vykti į Lietuvą, latvių pajėgos vis tiek buvo nemenkos. Ypač aršiai ant imtynių kilimo atrodė Latgaloje įsikūrusio Rezeknės miestelio jaunieji atletai, kurie jaunučių amžiaus grupėje nugvelbė trečdalį apdovanojimų.

Šioje amžiaus grupėje šeimininkų prestižą gelbėjo vilnietis Robertas Volotkevičius, visaginiečiai Jevgenijus Čuguras ir Romanas Krotas, marijampoliečiai Armandas Mežorinas ir Emilis Neverauskas, uostamiesčio sunkiasvoris Justas Kaminskas ir Lukas Jucius iš Šiaulių rajono.

Vaikų turnyre nustebino gausiausią aukso medalių derlių surinkę Šiaulių rajono jaunieji atletai. Trenerio Alvydo Tilenio auklėtiniai iškovojo keturis pirmos vietos apdovanojimus.

Jau tapo tradicija, kad jaunių varžybose nepralenkiami Vilniaus atletai. Tiksliau, Lietuvos sporto centro, kuriame susibūrę pajėgiausi šalies jaunieji klasikai, auklėtiniai.

„Tik tokia ugdymo forma, kurios metu imtynių pratybas lanko geriasi atletai, duoda vaisių. Tai – faktas, kuriuo ne kartą esame įsitikinę“, – pabrėžė Lietuvos imtynių federacijos prezidentas Giedrius Dambrauskas.

Smogiamoji vilniečių jėga – Vilius Adomavičius, Rokas Čepauskas ir Damianas Matveiko – pranoko savo varžovus techniniais, taktiniais ir fiziniais aspektais. Pastebimas taip pat pirmąsias vietas užėmusių Ronaldo Čiužinovo, Radiono Rutkausko ir Igorio Kabadeicevo tobulėjimas.

Ankstesniais metais turnyre dalyvaudavo ir pajėgūs atletai iš Baltarusijos, Ukrainos, Armėnijos, Lenkijos ar Rusijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją