Etape antras finišavo ir nuo nugalėtojo 31 sek atsiliko Kazimieras Ramonas iš „SK Vėtrungės“ komandos, trečias liko Evaldas Maciulevičius iš „Staki – Baltik vairas“, kuris nugalėtojui pralošė kiek daugiau nei minutę.

Dviratininkai iki antro lenktynių rato važiavo ramiai, tuomet nuo grupės pabėgo Denas Masiulis iš „SK Vėtrungė“, Justas Bartaševičius iš „Focus Vilnius“, AlanasMarcinkėnas iš „Top Team – Ultrabike“ ir E.Maculevičius. Kiek vėliau pagrindinė grupė skilo ir prie lyderių prisijungė 12-ą dviratininkų.

Gausiai lyderių grupei toli pabėgti nepavyko ir netrukus vėl visi dviratininkai buvo kartu. Etapo pusiaukelėje nuo peletono nuvažiavo lenktynių nugalėtojas D.Džervus, kiek vėliau jo pavyzdžių pasekė ir E.Maculevičius ir K.Ramonas.

Pastarasis duetas ilgą laiką taip ir nesugebėjo pereiti iki lyderio, bet tuomet jų nusprendė palaukti pats, geltonus lyderio marškinėlius vilkėjęs, D.Džervus.

Pagrindiniai grupei neskubant vytis lyderių, atstumas tarp jų išaugo ir per ratą pasiekė keturias minutes. Didžiausias trijulės pranašumas buvo penkios minutės, kuris iki finišo ištirpo iki dviejų minučių.

Bendrojoje įskaitoje D.Džervus 2 min ir 10 sek aplenkė savo komandos draugą E.Maculevičių ir 2 min bei 18 sek Justą Beniušį iš „SK Vėtrungės“ komandos.

Solo pergalę pasiekęs D.Džervus etape sėkmingai rinko sprinto bei kalnų įskaitos taškus ir per apdovanojimus atsiimė visus tris lyderių marškinėlius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)