Antrą vietą užėmė lenkai Jacekas Jeschke ir Hanna Zuzewicz, o bronzos medaliai atiteko Aleksandrui Ovčinnikovui ir Ewai Dudek, taip pat iš Lenkijos. Varžybose dalyvavo 45 poros.

Kita Lietuvos šokėjų porą Dmitrijus Buninas ir Polina Mamykina (Kauno „Dance Innovation Team“) suaugusiųjų Lotynų Amerikos šokių grupėje pateko į finalą ir užėmė ketvirtą vietą.

Šios grupės čempionais tapo Giacomo Lazzarini ir Roberta Benedetti iš Italijos, sidabro medalius laimėjo vokiečiai Marekas Buresas ir Anastasija Jermolenko Khadjeh-Nouri, o trečią vietą užėmė Islandijos atstovai Nikita Bazevas ir Hanna Run Oladottir. Grupėje varžėsi 49 poros.

V. Lacitis ir V. Golodneva yra 2015 metų Lietuvos suaugusiųjų standartinių šokių grupės vicečempionai. WDSF pasaulio reitinge ši pora užima penktą vietą. Gruodžio 5 d. ši pora, drauge su Lietuvos čempionais Evaldu Sodeika ir Ieva Žukauskaite, atstovaus Lietuvai pasaulio čempionate, kuris vyks Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)