Antrą vietą užėmė rusai Dmitrijus Pleškovas ir Anastasija Kulbeda, trečiąją – estai Kirilas Medianovas ir Jelisaveta Semjonova.

Varžybose iš viso dalyvavo 22 poros.

Ten pat vykusiose „International Open“ serijos Lotynų Amerikos šokių varžybose lietuviai Joris Sangavičius ir Ieva Urbonaitė užėmė 14-ą vietą, Adomas Kielaitis ir Ugnė Bruzgaitė – 22-ąją, Mantas Kirvelis ir Ieva Riepšaitė – 24-ąją.

Jaunių Lotynų Amerikos šokių grupėje mūsiškiai Einoras Degutis bei Valerija Petruna buvo šešti, o Domantas Stanionis bei Ieva Birieta – 12-i.

Rygoje (Latvija) vykusiame pasaulio jaunių 10 šokių čempionate Lietuvos atstovai Karolis Michalas Tomeckis ir Domilė Šemeškevičiūtė užėmė penktą vietą.

Nugalėtojais tapo latviai Denisas Gudovskis ir Megija Moritė. Čempionate dalyvavo 30 porų.

Ten pat vykusiose pasaulio suaugusių 10 šokių taurės varžybose Edgaras Baltaragis ir Indrė Kučinskaitė užėmė aštuntąją vietą.

Nugalėtojais tapo Kanados atstovai Vinsonas Temas (Winson Tam) ir Anastasija Novikova.

Rygoje vykusiose „World Open“ serijos klasikinių šokių varžybose Lietuvos pora Dominykas Granskas ir Ilona Haidukevič užėmė 16-ą poziciją, E. Baltaragis ir I. Kučinskaitė liko 18-i, o kiti lietuviai iš kovos pasitraukė po pirmojo rato.

Jaunių standartinių šokių grupėje lietuviai Gediminas Meškauskas bei Ugnė Bliujūtė buvo penkti, o Simonas Seikauskas ir Liucija Norušaitė – aštunti.