J. Stoliarenko užlipo ant svarstyklių, tačiau netrukus susvyravo ir žengdama atgal nukrito ant žemės. Pakelta lietuvė buvo pasodinta ant kėdės, atsigavusi vėl lipo ant svarstyklių, tačiau ir vėl neišsilaikė ant kojų. Kovotoja iš patalpos buvo išgabenta neštuvais.

UFC organizacija po šio incidento paskelbė, kad J. Stoliarenko ir J. Avilos dvikova atšaukiama.

Daugelis kovotojų per trumpą laikotarpį privalo „numesti“ svorį, kad „tilptų“ į nustatytą svorio kategoriją ir dažnai dehidratuoja.

Vėliau lietuvė išplatino vaizdo įrašą ir pakomentavo situaciją bei atsiprašė varžovės dėl neįvyksiančios kovos.

UFC narve J. Stoliarenko kovojo kartą, o J. Avila – triskart.

Lietuvos kovotoja 2018 metais varžėsi UFC organizuotame realybės šou „The Ultimate Fighter“, o 2020 metų rugpjūtį oficialiai debiutavo UFC narve. Las Vegase vykusiame MMA turnyre „UFC on ESPN +32“ ji nusileido rusei Janai Kunickajai.

Verta pažymėti, kad apie laukiančią kovą lietuvė sužinojo likus kiek daugiau nei savaitei, nes J. Kunickaja turėjo kautis su brazile Ketlen Vieira. Rusei atsisakius kautis, tokia galimybė buvo pasiūlyta J. Stoliarenko.

MMA kovose J. Stoliarenko yra iškovojo 9 pergales ir patyrusi 4 pralaimėjimus. Dar 2 kovas ji baigė lygiosiomis. J. Avila sąskaitoje – 8 pergalės ir 2 nesėkmės.

Po incidento lietuvė varžovė linkėjo Julijai greitai vėl atsistoti ant kojų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (173)