„Londono varžybos bus sunkios. Tuo esame beveik tikri, nes varžovių forma akivaizdžiai kyla. Atlikę Pekino varžybų analizę, galime drąsiai pasakyti, kad treko profesionalės rodo patį aukščiausią pasirengimą“, – sako S. Krupeckaitė.

Lietuvos dviratininkė iš paskutinių varžybų Pekine parsivežė tris medalius. S. Krupeckaitė keirino ir sprinto rungtyse iškovojo sidabrą, o taip pat užėmė antrą vietą komandų sprinto važiavime kartu su Gintare Gaivenyte.

Į Londoną S. Krupeckaitė kartu su treneriu ir vyru Dmitrijumi Leopoldu bei dviratininkėmis G. Gaivenyte ir Gabriele Jankute išvyksta vasario 15-ą dieną. Iki tol sportininkė pasiruošimą tęs Panevėžio dviračių treke.

„Londone bus paskutinė proga įvertinti savo priešininkes prieš olimpiadą, o tai pat įsitikinti, ar pasiruošimo taktika buvo tinkama, šį sezoną profesionalumo kartelė iškelta aukštai, todėl treniruojuosi labai atsakingai ir intensyviai“, – sako S. Krupeckaitė.

Sportininkės vyro ir trenerio D. Leopoldo teigimu, į šias varžybas lietuvės vyksta ne tik kovoti dėl prizinių vietų, bet ir išbandyti jėgas Londone treke.

„Medalis visuomet yra labai svarbus, tačiau ne ką mažiau svarbu yra išbandyti save treke, kuriame teks kautis olimpiados metu. Manau, kad to sieks ir kitos sportininkės, tad šios varžybos bus išties puiki galimybė ne tik išbandyti mūsų komandą, bet ir pažinti varžoves, jų elgseną“, – sako D. Leopoldas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją