Sekmadienį S. Krupeckaitė pirmame ir antrame keirino rungties etapuose savo grupėje atvažiavo pirma ir taip pateko į finalą. Trečią vietą keirino rungtyje užėmė venesuelietė Daniela Larreal.

Iškovojusi 10 įskaitinių taškų S. Krupeckaitė tapo keirino rungties lydere bendroje pasaulio taurės varžybų įskaitoje. Lietuvė iš viso surinko 26 taškus. Nuo jos penkiais taškais atsilieka Rusijos atstovė Jekaterina Gnidenko, turinti savo sąskaitoje 21 tašką.

Šeštadienį Lietuvos dviratininkė iškovojo sidabrą ir asmeninėje sprinto rungtyje.

Sprinto rungties finale Lietuvos atstovė nusileido tik kinei Guo Shuang. Trečią vietą iškovojo kita Kinijos atstovė Lin Jungong, kurią S. Krupeckaitė pusfinalyje įveikė rezultatu 2:0.

Bendroje pasaulio taurės varžybų įskaitoje iškovojusi 10 įskaitinių taškų S. Krupeckaitė tapo rungties lydere. Lietuvė vienu tašku aplenkė vokietę Kristiną Vogel, taip pat į trečią poziciją smuktelėjusią rusę Viktoriją Baranovą.

Viena geriausių pasaulio dviratininkių S. Krupeckaitė kartu su Gintare Gaivenyte penktadienį komandų sprinto rungties finale nuotolį įveikė per 33,747 sekundes ir taip pat iškovojo sidabro medalius. Lietuvos dviratininkes aplenkė tik auksą iškovojusios Kinijos atstovės Guo Shuang ir Gonh Jinjie (33,055).

Moterų daugiakovės (Omnium) varžybose surinkusi 51 tašką Aušrinė Trebaitė užėmė aštuntą vietą tarp 20-ties dalyvių. Antrą varžybų dieną lietuvė buvo aštunta asmeninėse 3 km persekiojimo lenktynėse, užėmė 13-ą vietą 10 km skračo varžybose bei liko ketvirta 500 m asmeninėse lenktynėse laikui.

Daugiakovės varžybų nugalėtoja tapo rusė Jevgenija Romaniuta (27 tšk.), antra liko kinė Li Huang (34 tšk.), o trečią vietą užėmė lenkė Malgorzata Wojtyra (36 taškai).

Pasaulio taurės daugiakovės varžybų įskaitoje A. Trebaitė su 12 taškų užima penktą vietą. Pirmauja po 24 taškus turinčios rusė Jevgenija Romaniuta bei kinė Li Huang, o trečią ir ketvirtą vietas užima taip pat po 12 taškų turinčios atitinkamai amerikietė Sarah Hammer ir lenkė Malgorzata Wojtyra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją