33 metų britas T. Fury ir 35 metų amerikietis D. Wilderis trečią kartą tarpusavyje surems pirštines šį šeštadienį Las Vegaso „T-Mobile“ arenoje. T. Fury pirmą kartą gins pasaulio čempiono diržą pagal WBC versiją.

Titulą britas iškovojo prieš 20 mėnesių, kai techniniu nokautu septintame raunde nugalėjo D. Wilderį. Pirmoji boksininkų dvikova baigėsi lygiosiomis.

Spalvingu švarku, papuoštu WBC organizacijos logotipais, į spaudos konferenciją atėjęs T. Fury atsisakė sėstis prieš D. Wilderį ir netruko pradėti provokacijų kupiną kalbą.

„Visos šios kovos man yra vienodos – atsiranda vyrukai, kurie žada keliais smūgiais nuridenti man nuo pečių galvą. Man nesvarbu, kas tai, Deontay Wilderis ar kas nors kitas. Man išties tai nerūpi, nes tai yra Tysono Fury šou. Ir jis tęsiasi jau 13 metų“, – kalbėjo britas.

Amerikietis savo ruožtu išvardino kelis priekaištus Fury dėl pirmojo savo pralaimėjimo profesionaliame ringe: „Nieko nesigailiu ir toliau tikiu savimi. Žinau, kas yra kas. Žmonės gali tikėti tuo, kuo nori, tačiau tas pralaimėjimas tik padarė mane geresniu žmogumi, kovotoju, privertė pamatyti tam tikrus dalykus. Man atsirado alkio jausmas“.

T. Fury atsako ilgai laukti nereikėjo.

„Aš dominavau antroje dvikovoje. Jis net nelaimėjo nė vieno raundo. Trečioje dvikovoje nieko kito ir nesitikiu. Tikiuosi surašei jau savo atsiprašymų knygą, – kalbėjo britas ir atmosfera spaudos konferencijoje tik ėmė kaisti. – Tu būsi nokautuotas. Padaryk sau paslaugą ir paskelbk karjeros pabaigą. Tavo karjera jau griuvėsiai“.

Į tai „Bronze Bomber“ pravardę turintis amerikietis atsakinėjo šaltakraujiškai: „Man nebūtina kovoti dar vieną dieną savo gyvenime, aš žinau, kad esu geras, o ar tu gali tą pati apie save pasakyti? Jaučiu tavo nervingą energiją“.


T. Fury neliko skolingas. „Wilderis sako, kad aš laimėjau antrą kovą apgaulės būdu, tačiau vėliau pakeitė visą savo komandą ir treniravosi taip, kaip niekada gyvenime. Tai jei aš apgaudinėjau, tai kokia prasmė buvo viską keisti? Jis žadėjo man padaryti blogus dalykus ir sužeisti. Aš nenoriu sužeisti Deontay Wilderio, aš tik noriu jį įveikti kovoje. Ir dar – po šios kovos tu grįši į greito maisto restoranų tinklą, kur dirbai ir savo jaunystėje“, – greitakalbe žėrė T. Fury.

Kovotojai skėlė dar kelis įžeidimus vienas kitas ir organizatoriai atsisakė tradicinės stovėsenos vienas prieš kitą pabaigoje, kuomet kovotojai žvelgia vienas kitam į akis. Kol T. Fury klausinėjo, kas taip nusprendė, D. Wilderis patraukė į užkulisius, kur jau buvo numatytos fotosesijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)