Ispanės per šias rungtynes pirmosios pelnė įvartį 11 min., bet 13 min. Erlanda Nomeikaitė rezultatą išlygino, o 14 min. Donata Grigienė persvėrė šeimininkių naudai.

Deja, reikalingo rezultato išsaugoti nepavyko. Antrajame kėlinyje Madrido ekipa puikiai naudojosi standartinėmis padėtimis, pelnė 4 įvarčius ir iškovojo pergalę.

Rungtynių statistika:

Madrido „Club de Campo“ - Šiaulių „Gintra-Strektė-Universitetas“ 5:2 (1:2)

Įvarčiai: 1:0 Maria Lopez (11 iš mk), 1:1 Erlanda Nomeikaitė (13 iš mk), 1:2 Donata Grigienė (14), 2:2 Alicia Magaz (24 iš mk), 3:2 Alicia Magaz (27 iš 7m), 4:2 Empar Gil (29 iš mk), 5:2 Maria Lopez (33).

Žaliosios kortelės: Beatriz Perez (35)/Raminta Žukaitė (29), Ramūnė Petrauskaitė (33).

Kitose B grupės rungtynėse Prahos „Slavia“ (Čekija) sutriuškino „Cambrai“ (Prancūzija) 6:1 (2:0) ir taip paliko „Gintrą-Strektę-Universitetą“ (6 taškai) trečioje vietoje. Grupės nugalėtojomis tapo ispanės (15 taškų), antros liko čekės (11), ketvirtos - prancūzės (0).

A grupėje šeštadienį užfiksuota staigmena. Sumų „Sumčanka“ (Ukraina) palaužė „s'Hertogenboch“ (Olandija) 3:2 (0:1) ir užėmė iš anksto specialistų būtent olandėms rezervuotą vietą pusfinalyje. Grupės nugalėtojomis tapo Hamburgo „Uhlenhorster“ riedulininkės, nušlavusios „Reading“ (Anglija) net 8:1 (4:0). Vokietės grupėje surinko 12 taškų, ukrainietės - 10, olandės - 8, anglės - 1.

Šeštadienio vakarą Lietuvos, Prancūzijos, Olandijos ir Anglijos klubai pradės kovą naujai suformuotoje C grupėje dėl išlikimo elito divizione. Šiaulių ir Den Bošo klubai į grupę atsinešė po 5 „auksinius“ taškus, o Rydingo ir Kambrai ekipos taškų neturi.

Šeštadienį vakare „Gintra-Strektė-Universitetas“ susitinka su „s'Hertogenbosch“ ekipa, o turnyrą šiaulietės užbaigs sekmadienį maču su „Reading“.

Turnyro pusfinalyje šeštadienį susitiks Ukrainos ir Ispanijos bei Vokietijos ir Čekijos komandos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją