Pirmame kėlinyje lietuvėms pavyko išlaikyti kovinį atstumą ir prabėgus 15 minučių šeimininkės turėjo 2 įvarčių pranašumą – 8:6. Daugiausiai problemų gynyboje turėjusi Lietuvos rinktinė per likusį kėlinio laiką varžovėms leido savo persvarą iki pertraukos padidinti dar vienu įvarčiu – 15:12.

Pirmosiomis antrojo kėlinio minutėmis makedonės varžovės spurtavo (19:13), tačiau lietuvėms vėl pavyko priartėti koviniu atstumu – 16:19. Vis tik rungtynių pabaigoje solidžiai žaidusi Šiaurės Makedonijos rinktinė atitrūko ir šventė užtikrintą pergalę – 31:21.

Kitose mūsų grupės rungtynėse Islandijos rankininkės užtikrintai 31:19 nugalėjo Graikijos rinktinę. Būtent su Islandijos atstovėmis lietuvės žais sekmadienį.

Šiaurės Makedonija šiuo metu jau yra užsitikrinusi ne tik patekimą į kitą atrankos etapą, bet ir pirmąją vietą grupėje.

Antrasis kelialapis atiteks Islandijos ir Lietuvos rungtynių nugalėtojoms, o lygiųjų atveju aukštesnę vietą užimtų islandės. Lemiamą mūšį Lietuva ir Islandija žais sekmadieni 20 val.

Lietuvos rinktinei mače su Š.Makedonija 5 įvarčius pelnė Karolina Sparnauskaitė, 3 pridėjo Emilė Aglinskaitė, po 2 – Dovilė Ilčiukaitė ir Greta Sadauskaitė, po 1 – Jūratė Žilinskaitė, Grėta Burkaitė, Greta Rinkevičiūtė, Rita Repečkaitė ir Silvija Mackonytė. Pastaroji Lietuvos rinktinėje debiutavo tik šiame atrankos cikle ir jai tai buvo pirmasis įvartis atstovaujant Lietuvai.

Varžovėms 8 įvarčius įmetė Sara Ristovska, 5 pridėjo Simona Stojkovska, po 4 – Elena Gjorgijevska ir Aleksandra Borižovska.