DELFI TV rodys daugumą įdomiausių varžybų.

Favoritai – kauniečiai ir vilniečiai

Savaitgalį prasidės kovos dėl vietos LKL finale. Praėjusio sezono finalininkai Kauno „Žalgiris“ ir Klaipėdos „Neptūnas“ šįkart susitiks jau pusfinalyje.

„Faktas, kad „Žalgiris“ yra LKL favoritas. Bet jeigu mes sužaisime geriausias sezono rungtynes, o jie prastesnes, mes galime laimėti“, - vaizdo apžvalgoje sako „Neptūno“ treneris Dainius Adomaitis.

Daugiau intrigos laukiama kitame pusfinalyje, kur susitiks Vilniaus „Lietuvos rytas“ ir Panevėžio „Lietkabelis“. Reguliariame sezone abi komandos pasidalijo po dvi pergales.

„Vienintelis šansas nugalėti „Lietuvos rytą“, kad visi dvylika mūsų žaidėjų būs pasiruošę ir susikoncentravę visu 100 procentų. Turime nedaryti klaidų, kad varžovai nebaustų mūsų lengvais taškais“, - favoritu Vilniaus klubą įvardija vienas „Lietkabelio“ lyderių Kšyštofas Lavrinovičius.

LKL rungtynes stebėkite DELFI TV.

Lietuvos krepšinio lyga

Gegužės 13 d. (šeštadienis)

17.00 val. Kauno „Žalgiris“ – Klaipėdos „Neptūnas“ („Žalgirio“ arena).

Gegužės 14 d. (sekmadienis)

17.00 val. Vilniaus „Lietuvos rytas“ – Panevėžio „Lietkabelis“ („Lietuvos ryto“ arena).

Čempionai finalą pradėjo pralaimėjimu

Lietuvos rankinio lygoje prasidėjo lemiamos kovos dėl medalių. Pirmose finalo rungtynėse, po metų pertraukos čempionų titulą siekiantys susigrąžinti Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai namuose 27:23 įveikė čempioną Alytaus „Varsą-Stronglasą“. Finalo serijoje aikštės pranašumą turi reguliaraus sezono nugalėtojai „Dragūno“ rankininkai.

„Nesitikėjau, kad bus taip sunku. Bet tuo ir gražus finalas, nes jo nuspėti neįmanoma. Mes norime pakeisti pasaulį, norime pastatyti tiltus iki mėnulio, bet kantriai žaisti mes dar nesugebame“, - po pirmos pergalės sakė „Dragūno“ treneris Artūras Juškėnas.

DELFI TV rodys „Dragūno“ ir „Varsos-Stronglaso“ kovą dėl aukso ir „Granito“ ir „Šviesos“ rungtynes dėl bronzos.

Lietuvos vyrų rankinio lyga

Gruodžio 13 d. (šeštadienis)

14.00 val. Alytaus „Varsa-Stronglasas“ – Klaipėdos „Dragūnas“ (Alytaus arena);
16.30 val. Vilniaus „Šviesa“ – Kauno „Granitas“ (LEU sporto salė).

Dziudo imtynininkai kovos dėl Europos taurės

Beveik pusė tūkstančio dziudo imtynininkų savaitgalį kovos Kaune, kur vyks Europos jaunimo taurės varžybos. Tokių turnyrų per metus Europoje būna vos šeši. Lietuvai atstovaus 70 sportininkų. Be šeimininkų į Kauną didžiausias delegacijas atsiveža dziudo tradicijomis garsėjančios Vokietijos, Olandijos, Belgijos, Ukrainos, Baltarusijos ir Lenkijos rinktinės. Lietuviams tai bus generalinė repeticija prieš vasarą Kaune vyksiantį Europos jaunių dziudo čempionatą.

DELFI TV tiesiogiai rodys visas Europos taurės kovas.

Europos jaunimo dziudo taurės varžybos (Kauno sporto halė, Perkūno al. 5)

Gegužės 13 d. (šeštadienis)

10.00 val. varžybų pradžia;
16.00 val. finalai.

Gegužės 14 d. (sekmadienis)

10.00 val. varžybų pradžia;
16.00 val. finalai.

Trakuose varžysis bėgikai

Senojoje sostinėje jau penktą kartą rengiamas Trakų pusmaratonis. Vis labiau populiarėjantis bėgimas tikisi sulaukti kelių tūkstančių bėgikų. Jie galės įveikti ne tik pusės maratono distanciją, bet pasirinkti ir kitas, ne tik ištvermės reikalaujančias, bet ir smagias rungtis.

Trakų pusmaratonis

Gegužės 14 d. (sekmadienis)

10.00 val. pagrindinis startas (21,097 km ir 10,5 km);
12.30 val. 1 km komandų rungtis su vežimėliais;
12.45 val. 1 km vaikų bėgimo startas;
13.00 val. 5 km bėgimo startas.

Orientavimosi sporto entuziastai rungsis Aukštaitijos sostinėje

Lietuvoje vis labiau populiarėja orientavimosi sportas. Kone kiekvieną savaitgalį įvairiose šalies vietovėse vyksta orientavimosi sporto varžybos. Panevėžyje daugiau negu 600 orientacininkų varžysis Lietuvos čempionate. Šeštadienį šalia Senvagės medalius išsidalins sprinto trasoje, o sekmadienį šalia „Cido“ arenos vyks mišrių sprinto estafečių varžybos.

Lietuvos orientavimosi sporto čempionatas (Panevėžys)

Gegužės 13 d. (šeštadienis)

12:30 atidarymas;
13:00 sprinto trasos startas;
16:30 apdovanojimai.

Gegužės 14 d. (sekmadienis)

11.00 val. mišrių sprinto estafečių startas;
14.00 val. apdovanojimai.

Sezoną pradeda Lietuvos regbio klubai

Sekmadienį Vilniuje virs regbininkų kovos. Vingio parko regbio stadione vyksiančiose Baltijos regbio-7 taurės varžybose rungtyniaus 8 komandos: Vilniaus „Geležinis vilkas, Vilniaus „VRA-Tomosta“, „Klaipėdos kovas“, „Panevėžio RK „Klevas-PRC“, Alytaus regbio klubas, Šiaulių sporto gimnazija, Plungės „Drobė“ ir Lietuvos klubų rinktinė. Dvi stipriausios komandos pateks į Baltijos regbio-7 čempionatą, kuris vyks rugpjūčio mėnesį.

Lietuvos regbio taurė (Vilniaus „Vingio“ regbio stadionas, M. K. Čiurlionio g. 112)

Gegužės 14 d. (sekmadienis)

11.00 val. varžybų pradžia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)