Po teisėjų verdikto paaiškėjo, jog šioje amžiaus grupėje triumfavo dešimtoje vietoje pasaulio reitinge esantys V. Lacitis ir V. Golodneva.

„Esame labai laimingi, nes sugebėjome apginti pernai iškovotą čempionų titulą. Konkurentai buvo labai stiprūs. Tikėjomės atkaklios kovos šokių aikštelėje, nes dalyvaudami pastaruose keliuose turnyruose nedaug aplenkdavome E. Sodeikos ir I. Žukauskaitės porą“, - po antrus metus iš eilės iškovotų nugalėtojų poros titulo džiaugėsi V. Lacitis ir V. Golodneva.

Atkakli kova užvirė jaunimo grupėje, kurioje teisėjai iš devynių užsienio valstybių daugiausiai simpatijų skyrė Palangos sportinių šokių klubo „Svivelis“ atstovams Justui Skarai ir Vaidai Marijai Šiaulytytei. Po iškovoto Lietuvos čempionų titulo J .Skara pasidalijo mintimis su „SportoTV.lt“ tinklapiu.

„Aš tiesiog negaliu patikėti, jog taip atsitiko, tikrai labai džiaugiuosi. Daug ruošiamės ir daug dirbome. Mano partnerė yra pati nuostabiausia. Mūsų grupėje buvo labai panašaus pajėgumo šokėjai, visi buvo geri. Kova buvo tikrai didelė. Kas buvo geriausi, tie ir nugalėjo“, - teigė jaunasis šokėjas.

Be tituluotų porų Kėdainių arenoje netrūko ir sportinių šokių pasaulyje puikiai pažįstamų veidų. Lietuvos nusipelniusi sportinių šokių trenerė Jūratė Norvaišienė džiaugėsi įvykusiu čempionatu ir gyrė aukštą varžybų lygį.

„Nuostabu, kad turime tiek daug gražių porų, kurios parodė gana aukštą lygį. Kėdainių arena padeda sukurti puikią atmosferą čempionatui ir ji man kažkuo primena Kauno sporto halę. Tiesa, arena Kėdainiuose yra šiuolaikiškesnė, vyrauja gera aura salėje“, - „SportoTV.lt“ teigė J. Norvaišienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją