2012 metais - visi startai mūsų pagrindiniams atletams yra labai svarbūs. Tai - puikios repeticijos ne tik kprieš vasaros Londono olimpines žaidynes, bet ir prieš vasarą vyksiantį Europos lengvosios atletikos čempionatą Helsinkyje (Suomija) bei vos po kelių savaičių Stambule (Turkija) prasidedantį Pasaulio lengvosios atletikos uždarų patalpų čempionatą.

Lietuvos sportininkai šiose varžybose taip pat galės pamėginti įvykdyti Pasaulio pirmenybių uždarų patalpų čempionato normatyvus.

Šiuo metu jau yra aiškus trys pasaulio čempionato dalyviai – 60 metrų bėgantys Rytis Sakalauskas ir Lina Grinčikaitė bei 60 metrų su barjerais bėganti Sonata Tamošaitytė.

Be šių trijų sprinto rungčių atstovų, dar realias galimybes įvykdyti normatyvus ir keliauti į pasaulio čempionatą kovo mėnesį turi šuolininkė į aukštį Airinė Palšytė ir daugiakovininkė Austra Skujytė. Visi šie paminėti sportininkai savaitgalį dalyvaus Lietuvos uždarų patalpų lengvosios atletikos čempionate.

Kaune turėtume išvysti apie 400 dalyvių, kurie varžysis 28 rungtyse.

Varžybų pradžia - penktadienį 10 val. 30 min. o šeštadienį - 11 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją