A. Abrahamas su M. Murray Hanoveryje galynėsis dėl WBO (Pasaulio bokso organizacijos) pasaulio čempiono titulo antro vidutinio svorio kategorijoje (iki 76,2 kg). Nugalėtojo vardą gins Armėnijoje gimęs, bet Vokietijai atstovaujantis 35-erių metų A. Abrahamas.

Šis atletas profesionalų ringe iškovojo 43 pergales (29 - nokautu), patyrė 4 pralaimėjimus. Pastaruoju metu „Karaliumi Artūru“ vadinamas sportininkas laimėjo 7 kovas iš eilės. Jis ilgą laiką buvo IBF (Tarptautinės bokso federacijos) vidutinio svorio kategorijos ( iki 72,6 kg) pasaulio čempionu.

33-ejų M. Murray, kuris yra 8 cm aukštesnis už varžovą, yra WBA (Pasaulio bokso asociacijos) „Inter-Continental“ čempionas. Jis profesionalų varžybose triumfavo 32 kartus (15 nugalėjo nokautu), suklupo du sykius, vieną kovą baigė lygiosiomis.

D. Perezas su A. Crolla pirštines surems Mančesteryje. Kaip tik šiame mieste yra gimęs britas. Nors A. Crolla sulauks žiūrovų paramos, favoritu yra vadinamas kolumbietis. Atletai grumsis dėl WBA pasaulio čempiono vardo lengvojo svorio kategorijoje (iki 61,5 kg).

Beje, šie sportininkai tarpusavyje jau kovojo šių metų liepą. Tada mačas baigėsi lygiosiomis. 32-ejų metų D. Perezas šventė 32 pergales (20 jų pasiekė nokautu), patyrė tik vieną pralaimėjimą. Jis yra dalyvavęs 2008 metų olimpinėse žaidynėse, kur pasiekė ketvirtfinalį.

29-erių A. Crollos, kuris 4 cm aukštesnis už priešininką, statistika kuklesnė: 29 pergalės (11 iš jų pasiekė nokautu), 4 pralaimėjimai, 3 lygiosios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)