Varžybose sėkmingai pasirodė Lietuvos atstovas – vilnietis Ronaldas Račinskas. Jis kvalifikacinėse varžybose pataikė į 121 lėkštelę iš 125 galimų, pagerino sau priklausantį Lietuvos rekordą ir užėmė 13 vietą tarp 108 dalyvių.

Pasiektas rezultatas 7 taškais viršija minimalų olimpinį kvalifikacinį normatyvą. R. Račinskui pritrūko tik vieno taško iki prestižinių varžybų finalinio šešeto ir galimybės iškovoti kelialapį į Rio de Žaneiro olimpines žaidynes.

Nugalėjo du kartus olimpinis čempionas iš JAV V. Hancockas (124 iš 125 kvalifikacinėse varžybose, 16 iš 16 pusfinalyje, 15 iš 16 finale ir 6 pataikymai iki pirmos klaidos).

Sidabrą tik po persišaudymo iki pirmos klaidos pelnė Austrijos atstovas S. Kuntschikas (122 + 16 + 15 + 5). Bronza atiteko Italui G. Rossetti (123 + 15 + 16).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)