UFC dvikovoje Las Vegase Ch. Nurmagomedovas įveikė airį ketvirtame raunde smaugimo veiksmu, tačiau po to sukėlė masines muštynes, kurias narplioja Nevados valstijos sporto komisija.

Čempionas pareiškė, kad pasirengęs atsisakyti honoraro ir netgi palikti UFC organizaciją, jei jo komandos narys Zubairu Tuchugovas bus pašalintas iš UFC kovų.

„Norėčiau kreiptis į UFC. Kodėl nieko neišvarėte, kai airio komanda užpuolė autobusą ir sužeidė pora žmonių. Juk jie galėjo ten kažką užmušti. Kodėl niekas nieko nekalba apie mano tėvynės, religijos, nacijos ir šeimos įžeidinėjimus.

Kodėl jūs turite bausti būtent mano komandą, kai mušėsi abi. Jei jūs pasakysite, kad aš pradėjau, tai nesutinku – aš tik baigiau, kas buvo pradėta (C. McGregoro – red.). Bet kuriuo atveju, bauskite mane, kuo čia Z. Tuchugovas dėtas? Jūs atšaukėte jo dvikovą ir norite jį išvaryti, nes jis smogė Conorui, bet juk pirmiausiai Conoras pirmas smogė mano broliui (Abubakarui – red.). Vaizdo įrašuose tai matosi“.

Savo „Instagram“ paskyroje Ch. Nurmagomedovas tęsė: „Žinote, jūs ir mane prarasite su juo. Čia Rusijoje mes savų nepaliekame, už savo brolį eisiu iki galo. Jei jį išarysite, tai nepamirškite suplėšyti mano kontrakto, kitaip aš pats tai padarysiu. Ir vos nepamiršau – mano honorarą, kurio man neatiduodate ir vilkinate, galite pasilikti sau. Tik žiūrėkite, kad jis jums gerklėje neįstrigtų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (331)