Deja, važiavime dėl 1-6 vietų lietuvė buvo paskutinė, tad bendroje įskaitoje jai atiteko 6-a pozicija ir 98 įskaitiniai pasaulio taurės taškai.

S. Krupeckaitė išmėgino savo jėgas ir sprinto rungtyje. Kvalifikacijoje lietuvė užfiksavo 16-ą rezultatą (10,973 sek.), bet šešioliktfinalyje pralaimėjo Wai Sze Lee iš Honkongo. Bendroje įskaitoje S.Krupeckaitė liko 16-a. Šioje rungtyje startavo ir Gintarė Gaivenytė-Mikalajūnė. Ji kvalifikacijoje buvo tik 32-a (11.352) ir į atkrintamąsias varžybas nepateko.

G. Gaivenytė-Mikalajūnė kartu su Migle Marozaite startavo komandinio sprinto lenktynėse bei užėmė 20-ą poziciją.

Moterų omniumo (daugiakovės) varžybose Aušrinė Trebaitė per šešias rungtis surinko 83 taškus ir užėmė 13-ą poziciją. Lietuvei geriausiai sekėsi atskiro starto lenktynės (7-a vieta) bei asmeninės persekiojimo lenktynės (9-a vieta).

Vyrų varžybose jaunieji Lietuvos atstovai pasirodė kukliai. Sprinto rungtyje abu lietuviai nepateko į atkrintamąsias varžybas – Vasilijus Lendelis (10.153) buvo 37-as, o Svajūnas Jonauskas (10.395) liko 41-as. Keirine startavo tik V.Lendelis, bet jam nepavyko peržengti pirmojo rato barjeroje, o bendroje įskaitoje jis pasidalino 19-22 vietas.

Antrasis pasaulio taurės etapas gruodžio 5-7 dienomis vyks Londone (Didžioji Britanija).

aPrisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!