S. Grečicho spėjo sudalyvauti vos vienoje šio GP kovoje. Jo priešininku turnyre, vykstančiame Čečėnijos sostinėje Grozne, buvo vietinis kovotojas Rasulas Albačhanovas. Profesionaliajame MMA oficialiai kovoje su S. Grečicho debiutavęs čečėnas buvo nugalėtas antrojo raundo pačioje pradžioje po giljotinos smaugimo.

Pirmajame raunde S. Grečicho jau spėjo priversti pasiduoti savo varžovą. Kovos teisėjas nutraukė kovą tam, kad po kelių akimirkų vėl ją atnaujintų. Taip nurodė vyresnysis kovos teisėjas, kuris nepamatė jokio pasidavimo.

Antrajame raunde kovos teisėjas buvo priverstas antrą kartą stabdyti kovą. Šį kartą kovą buvo nutrauktą lietuvio naudai, bet vyresnis kovos teisėjas arenos užkulisiuose nepagailėjo kritikos ir karčių žodžių vėl „prasikaltusiam“ kovos teisėjui Aleksandrui Sidorinui.

Lygiagrečiai yra nutraukiamas S. Grečicho dalyvavimas Ukrainos mieste Charkove vykusiame „Oplot Chalenge“ klubo organizuojamame TSRS MMA čempionate. Šis čempionatas oficialiai nėra pristabdytas ar nutrauktas, bet galimybės jį tęsti yra abejotinos dėl politinės situacijos šioje šalyje.