„Galima sakyti, kad gyvenam kaip bomžai (benamiai - DELFI). Pasaulio čempionate nors kažkokia tvarka yra, ten jau parengta rūbinė ir viskas sutvarkyta. Pas mus kartais nutinka taip: atvyksti į „Volvo“ (sporto centro) areną (Rygoje) ir gali pamatyti ten lakstančias žiurkes. Krepšiai yra sumetami į vieną krūvą, apranga - dar kažkur.

Galima būtų kokį kilimėlį nupirkti, kad jaustumėmės kaip namuose ar treniruotėje sukurti labiau pozityvią atmosferą. Kartais norisi susirinkti daiktus ir išvažiuoti šalin (iš rinktinės stovyklos - DELFI). Juk paprasčiausiai nemalonu: čia dvokia, ten drėgna.

Žinoma, būna dienų kai viskas normalu ir sutvarkyta. Aišku juk, yra svarbesnių reikalų ir jie yra atliekami, bet juk smulkmenose tas negatyvumas ir pasireiškia Ir tai tęsiasi metų metus ir tęsis toliau“, - 27-erių metų K. Daugavinio žodžius cituoja DELFI.lv. Šią informaciją tuojau publikavo Rusijos žiniasklaida.

Pasaulio ledo ritulio čempionate Rusijoje latviai žais Maskvoje vienoje grupėje su turnyro šeimininkais, Švedija, Čekija, Šveicarija, Norvegija, Danija ir Kazachstanu. Varžybos vyks gegužės 6-22 d.

K. Daugavinis įvairioms Latvijos rinktinėms atstovauja nuo 2004 metų. Jis yra žaidęs Otavos „Senators“ (NHL, Kanada), Rygos „Dinamo“ (KHL Rusija, Latvija), Bostono „Bruins“ (NHL, JAV), „Geneve-Servette HC“ (Šveicarija) ir Maskvos Dinamo“ (KHL, Rusija) klubuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)