Trečiadienį vyko abiejų kovotojų viešos treniruotės. Pakeliui į ją Rusijos atstovui teko susidurti su C. McGregoro gerbėjais, kurie neslėpė savo antipatijos Rusijos atstovui.

Tačiau K. Nurmagomedovas nepasimetė ir spinduliavo pasitikėjimu savimi: anot jo, Las Vegaso arenos tribūnose jis ne tik nukaus varžovą, bet ir užkariaus sirgalių simpatijas.

„Dar trys dienos ir aš galiu pasakyti, kad jūs visi būsite mano pusėje. Ir aš taip pat žinau, kad jūs mylite mane“, – pridūrė dagestanietis.

C. McGregoras į viešą treniruotę atvyko su savo sūnumi – Conoru Jaunesniuoju, kurį ir pristatė treniruotės pradžioje. Vėliau airių kilmės kovotojas sutelkė dėmesį į savo smūgiavimo techniką.

Vėliau po treniruotės, tradiciškai, airis negailėjo riebių pažadų. „Šeštadienio naktį, patikėkite manimi, aš jį sudorosiu. Aš atvykstu paimti čempiono diržą“, – audringai kalbėjo C. McGregoras.

Kova dėl lengvo svorio čempiono titulo vyks Las Vegase. Ch. Nurmagomedovas bandys apginti titulą, o C. McGregoras jį atgauti. Airijos kovotojas buvo dviejų svorio kategorijų čempionas, tačiau titulai iš jo atimti, kai savo laimę sportininkas išbandė bokso ringe su Floydu Mayweatheriu.

Nei vieno pralaimėjimo nepatyręs K. Nurmagomedovas šioje MMA kovoje gins UFC lengvo svorio nugalėtojo titulą.

Lengvoje svorio kategorijoje besikausiančios UFC žvaigždės iš pirmo žvilgsnio labai panašios. Abiem kovotojams po 30 metų, jie sveria tiek pat. Ch. Nurmagomedovas tik keliais centimetrais aukštesnis už C. McGregorą, tačiau airio ištiestų rankų ilgis 10 centimetrų didesnis nei Rusijos kovotojo. Visgi, jų kovos stiliai skiriasi.

C. McGregoras jau dabar giriasi, kad už šią dvikovą susižers apie 50 milijonų eurų, tačiau jam tą padaryti lengva nebus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)