Per 71-erias 2013-2014 metų sezono NHL rungtynes puolėjas iš Rusijos surinko 72 taškus (48 įvarčiai + 24 rezultatyvūs perdavimai). A. Ovečkinas yra rezultatyviausias NHL ritulininkas, bet jo naudingumo vidurkis yra „minus-34“.

Naudingumo koeficientas „plius-minus“ NHL lygoje skaičiuojamas pagal žaidėjo atstovaujamos komandos pelnytų ir praleistų įvarčių santykį, kai tas ritulininkas buvo ant ledo.

A. Ovečkinas šiame antilyderių sąraše aplenkė ilgai pirmavusį kitą Rusijos atstovą Nailį Jakupovą iš Edmontono „Oilers“ ekipos. Pastarojo vidurkis buvo „minus-33“ po 63-ejų rungtynių.

Šiuo metu „Capitals“ klubas su 81 tašku Rytų konferencijos turnyro lentelėje užima devintą vietą. Vašingtono ledo ritulininkai pralaimėjo trejas paskutines NHL čempionato rungtynes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)