Šios dvi komandos sudarys pirmą pusfinalio porą.

Į pusfinalį taip pat pateko Baltarusijos rinktinė, ketvirtfinalyje rezultatu 3:1 nugalėjusi čekių komandą, bei Rumunijos rinktinė, rezultatu 3:1 įveikusi Lenkijos komandą.

Lietuvos moterų rinktinė kovoje dėl 9-16 vietos rezultatu 2:3 nusileido Serbijos komandai. Abu taškus lietuvėms pelnė Rūta Paškauskienė (3:0), tačiau dvi Eglės Stuckytės nesėkmės (2:3) ir Ievos Jucevičiūtės pralaimėjimas 0:3 neleido mūsiškėms iškovoti pergalės.

Antradienį lietuvės kovoje dėl 13-16 vietų susitiks su Turkijos komanda.

Paaiškėjo ir vyrų pusfinalio komandos. Vokietijos vyrų rinktinė ketvirtfinalyje rezultatu 3:1 įveikė Graikijos komandą, o Portugalija 3:0 sutriuškino vengrus.

Kitame pusfinalyje susitiks Austrija, kuri 3:1 pranokusi kroatus, ir Švedija, 3:2 palaužusi rusus.

Lietuvos vyrų rinktinė paskutiniame grupių varžybų mače 3:0 nugalėjo airius. Pergalę lėmė Alfredo Udros (3:0), Tomo Mikučio ir Mato Skučo (abu - 3:1) pergalės vienetų dvikovose.

Visgi lietuviai į aukštesnį, „Challange“, divizioną, nepateko, nes lemiamoje kovoje 2:3 nusileido Olandijos rinktinei. Antradienį mūsiškiai kovoje dėl 35-36 vietų susigrums su Kipro sportininkais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją