R. Paškauskienė kvalifikacinėje lentelėje žaidžia 13-oje grupėje. Čia jai reikės susitikti su Martina Smistikova (Čekija) ir Marija Galonja (Serbija).

Moterų dvejeto varžybose R. Paškauskienė žaidžia su Rusijos sportininke Oksana Fadejeva.

Moterų varžybose aukščiausią reitingą turi Xiaoxia Li. Li Feng ir Li Jie iš Nyderlandų ir Europos čempionė Viktorija Pavlovič (Baltarusija), taip pat žais Vienoje. Taip pat dalyvauja Europos žaidėjos: Li Qian (Lenkija), Krisztina Toth (Vengrija), Elizabeta Samara (Rumunija), Kristin Silberstein (Vokietija), Daniela Dodean (Rumunija), Vengrijos Georgina Pota (Vengrija) ir Ni Xia Lian (Liuksemburgas).

Turnyras pritraukė aukščiausios klasės pasaulio žaidėjų, kur sąrašuose aukščiausiose pozicijose yra Kinijos atstovai. Pirmu numeriu skirstytas yra Wangas Hao iš Kinijos. Jo tėvynainiai Ma Linas, Zhangas Jike ir Ma Longas taip pat dalyvauja Austrijos atvirame čempionate.

Aukščiausią reitingą turi Vladimiras Samsonovas iš Baltarusijos, kuris yra paskirstytas 5-u numeriu, o Werneris Schlageris yra skirstytas 17-u numeriu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją