Nugalėtojo titulą ginantis bei antrą reitingą turintis šveicaras Roger Federeris be kovos padovanojo pergalę trečiam pagal reitingą Dohoje prancūzui Jo-Wilfriedui Tsonga. R. Federeris neišėjo į kortą dėl nugaros skausmų.

„Aš susižeidžiau nugarą per antro etapo susitikimą su Gregu Zemlja ir dvikovoje su Andreasu Seppi jaučiausi tik truputį geriau“, - savo motyvus aiškino šveicaras. - Aš nemanau, kad dabar man yra laikas rizikuoti. Aš jaučiu skausmą ir tai vienintelis teisingas sprendimas, nors ir sunkus man“.

R. Federeris atsisako išeiti į kortą tik antrą kartą per savo 996 mačus. Pirmą sykį tai nutiko 2008 metais turnyre Paryžiuje prieš ketvirtfinalį su amerikiečiu Jamesu Blake'u. 30-metis šveicaras niekada karjeroje dar nėra pasitraukęs iš kovos susitikimo metu.

Rezultatai:

4-Gael Monfils (Prancūzija) - 1-Rafael Nadal (Ispanija) - 6:3, 6:4;

3-Jo-Wilfried Tsonga (Prancūzija) - 2-Roger Federer (Šveicarija) - be žaidimo, šveicaras pasitraukė iš varžybų dėl traumos.

Finalas

3-Jo-Wilfried Tsonga (Prancūzija) - 4-Gael Monfils (Prancūzija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją