Rūtos tėtis Saulius Meilutis šį trečiadienio vakarą 19 val. 30 min. KK2 žiūrovams žada parodyti tai, ko dar nematė nei viena televizijos kamera: neregėtą modernų baseiną pakeliamomis grindimis, koledžą, kuriame R. Meilutytė kremta mokslus ir daug kitų įdomybių.

Žurnalistų kelionę į Didžiąją Britaniją paskatino kalbos, kalbos, kad garsiausia Lietuvos plaukikė, olimpinė ir pasaulio plaukimo čempionė Rūta Meilutytė gali išvykti gyventi į JAV ir plaukti ne už Lietuvos, o už Amerikos rinktinę.

Rūtos tėtis pasakoja, kad jiedu sulaukė pasiūlymų tapti amerikiečiais. Neva Amerikoje Meilučiai taptų milijonieriais ir tikromis žvaigždėmis.

„Automatiškai tapusi Amerikos plaukimo rinktines nare Rūta pelnys dar ne vieną aukso medalį per savo karjerą. Būdama amerikietė ir tokios žavios išvaizdos, ji galėtų sudaryti iš tikrųjų nemažus kontraktus“, - pripažįsta S. Meilutis.

Kol kas S. Meilučiui gyventi Plimute labai patinka. Čia gatvėse niekas neprašo autografų, niekas nefotografuoja, o jei ir atpažįsta – nepriekabiauja.