100 metrų krūtine finale geriausia Lietuvos plaukikė distanciją įveikė per 1:07.26 ir antroje vietoje likusią Caroline Ruhnau aplenkė beveik trimis sekundėmis. Būtent šis R. Meilutytės užfiksuotas laikas ir tapo naujuoju varžybų rekordu.

Atrankos plaukime R. Meilutytė taip pat užėmė pirmą vietą. Rytiniame plaukime jos laikas buvo 1:08.85.

Po 22 minučių vykusiame 100 metrų laisvu stiliumi finalo plaukime Lietuvos plaukikė taip pat iškovojo aukso medalį. Ji distanciją įveikė per 55.35 ir vos devyniomis šimtosiomis sekundės aplenkė Katinką Hosszu, kuri R. Meilutytę buvo aplenkusi atrankos varžybose.

Primename, kad vakar R. Meilutytė 50 metrų plaukimo krūtine finale užėmė pirmą vietą ir pagerino sau pačiai priklausiusį Lietuvos rekordą, o 50 metrų laisvuoju stiliumi liko antra.

Treneris Jonathanas Ruddas auklėtinę šiuo metu rengia vasaros sezonui.

„Luxembourg Euro-Meet“ - tai komercinės varžybos, kuriose R. Meilutytė dalyvauja kasmet. Už pirmąją vietą skiriami 300 eurų, už antrąją - 200 eurų, o už trečiąją - 100 eurų.

Pagerinusiems susitikimo rekordą mokami dar 300 eurų, tačiau jeigu pagerinamas Europos rekordas prizas yra 2 tūkst. eurų, o jei pasaulio - 3 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (365)