Juozo Špelverio auklėtiniai Akvilė Stapušaitytė ir Kęstutis Navickas trečiadienį pasiekė planuotas svarbias pergales ir gerokai pasididino savo taškų kraitį olimpinėje atrankoje.

Akvilė per 40 minučių 21:15, 21:13 nugalėjo brazilę Fabianą Silvą (78) ir paskutinį pogrupio susitikimą dėl pirmos vietos ir patekimo į turnyro pusfinalį žais su taip pat dvi pergales turinčia kine Shen Yaying (74). Bet jau ir dabar lietuvė užsitikrino bendrą 5-8 vietą ir 3030 reitingo taškų. Tokia suma - jos asmeninis karjeros rekordas.

Kęstutis po permainingos kovos per valandą ir penkias minutes 19:21, 23:21, 21:14 nugalėjo amerikietį Bjorną Seguiną (96) ir pogrupyje užėmė antrą vietą, į priekį praleidęs tik Zhu Siyuan iš Kinijos.

Lietuvis jau pelnė labai svarbius 2110 taškų, o dėl patekimo į ketvirtfinalį trečiadienį kovos su Michailu Zilbermanu (41) iš Izraelio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)