Kitame pusfinalyje Kauno „Žalgirio“ regbininkai 20:0 (10:0) pranoko Jonavos „Tauro-Skorpiono-Brum Brum“ ekipą. Žalgiriečiame 10 taškų pelnė Kasparas Krasauskas, po 5 - Siyabulela Mlalandle ir Tomas Vailionis.

Turnyro finale „Vairas-Kalvis“ 25:0 (10:0) nepaliko vilčių „Žalgirio“ ekipai. 10 taškų prie pergalės prisidėjo M. Vilimavičius, po 5 - V. Šulskis, Šarūnas Šimkus ir Domas Kungys.

„Pasiruošimas naujam sezonui tik įsibėgėja. Tai buvo pirmos varžybos šiemet ir pirmi pabandymai. Tvarkingai sužaidėme, išbandėme įvairius variantus, todėl turnyras pasisekęs. Jaunimas aktyviai pasireiškė, tai džiugina“, - sakė „Vairo-Kalvio“ treneris Gediminas Marcišauskas.

„Pasiruošimą naujam sezonui vertinu gerai. Turime stiprų trenerių štabą, dirbame su lengvosios atletikos ir fizinio renginio treneriais. Pasiruošimo etapas stipriai sudėliotas pagal datas. Lyginant su tokiu pat laikotarpiu praėjusiais metais, tai komanda yra aukštesniame lygyje. Turint šalie daug specialistų, supratome mitybos, poilsio svarbą. Ekipa atrodo daug stipriau nei praėjusiais metais“, - pridūrė šiauliečių žaidėjas Evaldas Kanopackis.

Rungtynėse dėl trečios vietos „Tauro-Skorpiono-Brum Brum“ regbininkai 10:20 (0:10) pralaimėjo „Miesnieki“ klubui. Jonavos ekipai po 5 taškus pelnė Valentinas Mačiulis ir Eimantas Ilmonas.

Geriausiais turnyro žaidėjais pripažinti Mantautas Vilimavičius („Vairas-Kalvis“), Povilas Jurgelionis („Žalgiris“), Robertas Kunutis („Miesnieki“) ir Jonas Trakimavičius („Tauras-Skorpionas-Brum Brum“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją