Visą laiką milžiniško susidomėjimo susilaukiantis mačas šįkart bus žaidžiamas centriniame Šiaulių savivaldybės stadione (Daukanto g. 25) 18 val.

Praėjusių metų čempionai „Baltrex-Šiaulių“ regbininkai yra nusiteikę apginti trofėjus ir intensyviai ruošiasi artėjančiai kovai.

„Esame nusiteikę atsakingai, rimtai vertiname priešininką, ruošiame taktiką ir žaidimo braižą. Turime rimtą trenerių štabą, mums padeda Jonas Mikalčius, Dovydas Taujanskas, Tomas Zibolis, Žygimantas Radžius ir Andrius Norkus. Visi jie įtraukti į procesą. Malonu, kad profesionalų kontraktą Anglijoje turintis J. Mikalčius mums padeda kaip treneris ir yra gera motyvacija žaidėjams“, - sakė „Baltrex-Šiaulių“ treneris Edmundas Ščavinskas.

„Rungtynėms esame pasiruošę. Nuotaikos komandoje geros ir darbingos. Vyrai nusiteikia kiekvienai kovai ir nesvarbu, ar tai būtų Šiaulių derbis, ar kitos rungtynės. Eisime į aikštę laimėti, - mintimis dalinosi „Vairo-Kalvio“ treneris Gediminas Marcišauskas. - Manau, kad įdėjome nemažai darbo pasiruošimo procese ir tikrai tikiu, kad esame pasiruošę visapusiškai. O rungtynių baigtį lems aukštas žaidimo disciplinos lygis, gynyba, žaidėjų nusiteikimas ir pergalės noras.“

Šiaurės divizione yra kovojama dviem ratais, todėl dar šį mėnesį vyks ir atsakomas šių Šiaulių regbio grandų mūšis.

„Manau, kaip ir ankstesniais metais, mūšis bus įtemptas, gynybinio stiliaus. Laukia įdomi kova. Pergalę lems padarytų klaidų skaičius ir tikėjimas savimi“, - pridūrė E. Ščavinskas.

Pietų divizione vyks intriguojantis Vilniaus derbis. Šeštadienį 14 val. savo jėgas išmėgins „Geležinio vilko“ ir „VRA-Tomostos“ ekipos. Nors „VRA-Tomosta“ pastaraisiais metais demonstruoja geresnius rezultatus, šis mačas vyks „Geležinio vilko“ tvirtovėje (Verkių g. 62), todėl kova nusimato atkakli ir neprognozuojama.

Paskutinėse Pietų diviziono rungtynėse šeštadienį 14 val. Panevėžyje žais vietos „Klevas-PRS“ ir Šiaulių „Šiauliai“. Lyderiams šiauliečiams pergalė leistų iškovoti čempionų taurę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją