„Atostogos buvo gana trumpos. Turėjau nepilną birželio mėnesį, o liepą jau su komanda pradėjome ruoštis naujajam sezonui. Laisvą laiką praleidau su šeima ir draugais“, – sakė K. Navickas.

Pasak profesionalaus Lietuvos žaidėjo, pasiruošimas naujajam sezonui vyko per didžiulius karščius, o ekipą papildė nemažai pajėgių regbininkų. Draugiškose rungtynėse „Pays d'Aix“ ekipa 12:14 pralaimėjo vienai stipriausių „Pro D2“ komandų „Perpignan“, bet penktadienį tokiu pat rezultatu 14:12 nugalėjo „Albi“ ekipą ir iškovojo Erico Bechu taurę.

„Pasiruošimas vyksta sklandžiai, tik labai vargina beprotiškas karštis. Kiekvieną dieną būna po 35 laipsnius karščius ir per treniruotes daugiau dirbame fiziškai. Kai grįžti namo, tai daugiau nieko nebesinori, – mintimis dalinosi K. Navickas. – Komandą papildė apie 12 naujų žaidėjų, tarp jų keletas – iš aukščiausios lygos „Top 14“, todėl tai labai sustiprins ekipą. Draugiškose rungtynėse visi žaidėme po kėlinuką, kad gautume visi pasižaisti. Jau penktadienį pradėsime sezoną rungtynėmis su „Narbone“ klubu“.

Nors „Pro D2“ komandų lygis gerokai aukštesnis nei buvo „Fed 1“ pirmenybėse, K. Navickas įsitikinęs, kad jo ekipa bus kietas riešutėlis kiekvienam varžovui.

„Šiemet keliamas tikslas išlikti „Pro D2“ divizione ir stengtis užimti kuo aukštesnę vietą. Bus įdomu, kaip mums seksis. Mano nuomone, galime kovoti su visais“, – teigė Lietuvos regbininkas.

Artėjant didžiausiam 2015 metų pasaulio sporto įvykiui – pasaulio regbio čempionatui Anglijoje – šiam renginiui neabejingas yra ir K. Navickas.

„Prancūzijoje visą laiką jaučiamas didžiulis susidomėjimas pasaulio čempionatu. Tai bus viena didžiausių sporto švenčių pasaulyje. Favoritės, kaip įprastai, bus Naujoji Zelandija, Airija, Australija ir Anglija, bet norėčiau, kad laimėtų kokia kita šalis, kuri dar nėra niekada užlipusi ant aukščiausios pakylos. Laukia labai įdomus čempionatas, nes daugumos rinktinių lygis labai pakilęs. Bus tikrai atkaklių kovų ir gražių akimirkų“, – prognozavo K. Navickas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją