„Dirbame išsijuosę ir kol kas atrodo sekasi labai gerai. Treniruotės yra aukščiausio lygio ir labai intensyvios. Žinoma, nėra labai lengva treniruotis su pačiu geriausiu visų laikų žaidėju. R. Federeris visu 100 procentu ruošiasi kitam sezonui ir žaidžia patį geriausią savo žaidimą. Bet Ričardas tikrai žaidžia labai gerai ir Rogerio komanda yra labai juo patenkinta. Kaip ir mes“, - teigė R. Berankio treneris Remigijus Balžekas.

Beje, Dubajuje pluša ir perspektyvusis Balžeko teniso mokyklos auklėtinis 14-metis Tadas Babelis.

„Sudėjus fizinio rengimo treniruotes ir visus kitus dalykus dienos darbas užima apie 8 valandas. T. Babelis taip pat pluša nuo ryto iki vakaro. Stebi ir Rogerio treniruotes. Gal jaunuoliui teks kokį vieną kitą kamuoliuką atmušti po R. Federerio smūgio. Šią savaitę Tadas gal net ir mačą su Svetlana Kuznecova sužais“, - pridūrė R. Balžekas.

Rogeris Federeris Dubajuje
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją