Rungtynes vilniečiai pradėjo serija 12:0, nepalikdami nė menkiausios intrigos žaidimo baigčiai.

„Rungtynės klostėsi tikrai puikiai. Pirmame kėlinyje įgyvendinome visus planus, puikiai apsigynėme, atakos irgi pavyko. Bet nepavyko visas rungtynes išlaikyti koncentracijos ir antrajame kėlinyje jau buvome per daug atsipalaidavę, ką ir rodo rezultatas“, – rungtynių eigą įvertino HC „Vilnius“ žaidėjas Domantas Raudonius.

„Mums tai – sezono pradžia. O priešininkai akivaizdžiai ir fiziškai, ir taktiškai geriau pasiruošę. Jei jau gerai susistygavę žaidimą. Mums dar yra kur patobulėti, stengiamės kiek galime, tačiau rezultatas pasako savo. Ruošimės tolesnėms kovoms, analizuosime savo žaidimą. Po ilgos pertraukos sunku įsibėgėti, tačiau tikrai stengsimės“, – sunkioje sezono pradžioje pozityvus išliko Šiaulių „SC Dubysa“ žaidėjas Donatas Stripeika.

Vilniaus ekipai tai buvo antra pergalė iš tiek pat galimų, šiauliečiams tai buvo pirmosios sezono rungtynės.

HC „Vilnius“: Martynas Lapinskas – 8, Domantas Raudonius – 7, Martynas Žala – 6, Vaidas Drevinskas – 5, Ignas Valiušis, Tautvydas Damašauskas ir Robertas Skobas – po 3, Federico Jaime German, Šarūnas Mieliauskas, Šarūnas Sakalauskas ir Arminas Milaknis – po 2, Martynas Paukštė – 1.
„SC Dubysa“: Aivaras Budrys – 6, Tomas Baliutavičius – 5, Timonas Bložė – 3, Gedvinas Jocas – 2, Domantas Stripeika, Povilas Šalna, Justas Mielenis, Donatas Stripeika ir Džiugas Saliamoris – po 1.

Artimiausios LRL rungtynės vyks jau šį šeštadienį Utenoje - HC „Utena“ priims Klaipėdos „Dragūną“. Rungtynių pradžia – 13 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją