Pusfinalyje R. Paškauskienės atstovaujama ekipa susitiko su „Rodina“ ir patyrė skaudžią nesėkmę 0:4.

„Po šio susitikimo buvo lengvas šokas – Archangelsko ekipa pajėgi, tačiau tikėjomės rimčiau pasipriešinti. Šis pralaimėjimas išmušė žaidėjas iš vėžių“, - DELFI teigė R. Paškauskienė.

Kovoje dėl trečios vietos klubas su kauniete susitiko su Krasnodaro komanda ir šventė sunkią pergalę 4:2. Lietuvė savo ekipai pelnė tašką vienetų susitikime bei poroje su Oksana Fadejeva laimėjo dvejetų susitikimą.

„Kova dėl trečios vietos prasidėjo labai sunkiai ir po dviejų pirmų susitikimų atsilikome 0:2. Laimė, vėliau pavyko perimti iniciatyvą ir iškovoti pergalę. Kalbant apie visą sezoną, džiugu, kad pavyko pasiekti užsibrėžtus tikslus ir iškovoti prizinę vietą“, - teigė 36-erių metų R. Paškauskienė, kuri Tiumenės klubui atstovaus ir kitą sezoną.

Rusijos čempionatą laimėjo Archangelsko stalo tenisininkės, kurios kovoje iki dviejų pergalių 2:1 (0:4, 4:3, 4:3) įveikė šeimininkių ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)