Šiose lenktynėse pirmauja „Abu Dhabi Ocean Rasing“ komanda, o „Team Brunel“ ekipa yra trečia ir vis dar žvilgsnio atstumu atsilieka nuo savo pagrindinio konkurento.

Šiandien Lietuvos olimpiečio gerbėjams siūlome trumpą Roko ekskursiją po „Team Brunel“ jachtą.

Roko ekskursijoje minimas Stefanas yra žurnalistas, kuris plaukia su „Team Brunel“ komanda ir rengia visas komandos naujienas. Jam buriuoti negalima, tik gaminti reportažus ir maistą.

R. Milevičius – pirmas lietuvis, kuris dalyvauja prestižinėse jachtų lenktynėse aplink pasaulį „Volvo Ocean Race“. Tai aukščiausio lygio buriavimo profesionalų lenktynės, kurias galima prilyginti Dakaro raliui ar „Tour De France“ dviračių lenktynėms.

Iš viso „Volvo Ocean Race“ lenktynėse aplink pasaulį šiemet varžosi 7 jachtos, tarp jų – viena moterų įgula. Devynis mėnesius stipriausi planetos buriuotojai lenktyniaus dieną ir naktį bei turės įveikti daugiau nei 72 tūkst. km distanciją. Pakeliui varžovai sustos 11-oje pasaulio uostų, kur žiūrovų džiaugsmui vyks vadinamosios „In-Port Race“ uosto varžybos. Regata startavo spalio 5 d. Alikantėje (Ispanija) ir finišuos 2015-ų birželį Gioteborge, Švedijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)