EOC išrinktam geriausiam metų Senojo žemyno jaunajam sportininkui įteikiamas lėktuvo katastrofoje prie Smolensko 2010 metais tragiškai žuvusio Lenkijos olimpinio komiteto prezidento Piotro Nurowskio prizas.

Tai ne tik atminimo trofėjus, bet ir stipendija treniruotėms bei mokslui. Šių metų laureatas paaiškės lapkričio 22 d. Romoje, kai ten vyks Europos olimpinių komitetų generalinė asamblėja. Kaip žinia, 2013-ais R. Meilutytė tapo suaugusiųjų pasaulio čempione ir rekordininke.

R. Meilutytės konkurentai bus plaukikas graikas Apostolos Christou, šiemet pasaulio jaunių čempionate laimėjęs aukso ir sidabro medalius, tenisininkė iš Kroatijos Ana Konjuh - savo amžiaus reitingo lyderė, plaukikė iš Švedijos Abbie Wood bei šuolininkas su slidėmis nuo tramplino Cene Prevcas –Europos jaunimo olimpinių festivalių Utrechte ir Brašove čempionai bei sidabro medalių laimėtojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)