Tuo metu šio fondo viena pagrindinių užduočių yra rengti kasmetes ir tradicines šeimų plaukimo estafečių varžybas.

R. Meilutytė ir plaukimo varžybų organizatoriai siekia skatinti šeimų narių tarpusavio glaudžius dvasinius santykius ir skirtingų lyčių bei kartų darną, ugdant vaikus bei įtraukiant į šeimos aktyvų poilsį ir veiklą visas šeimos kartas bei fiziškai ribotai įgalius šeimos narius.

Kaskart vis populiarėjančios šeimų plaukimo estafečių varžybos šiais - 2014 metais vyks gruodžio 21 d. Kauno plaukimo centre (Kovo 11-osios g. 26, tinklapis: www.rutosfondas.lt, el. paštas: inf@rutosfondas.lt).

Čempionė Rūta mėgsta šokoladą

Per saldainių rinkinio „Rūtos auksas“ pristatymą publika išvydo penkių rūšių saldainių su įdarais dėžutes, puoštas R. Meilutytės portretu. Vienoje 175 g dėžutėje yra 15 saldainių, kurių įdarą pasirinko pati plaukikė. Skanėstų kaina virš 19 litų, o smaližiai dėžutės viduje atras ir spalvingą lankstinuką su visais R. Meilutytės pasiekimais baseine.

DELFI primena, kad R. Meilutytė - vienintele plaukikė pasaulyje,
iškovojusi visus įmanomus aukščiausius nacionalinius ir tarptautinius
titulus visose įvairių amžiaus grupių varžybose.

Visus saldainius R. Meilutytė pati degustavo ir liko patenkinta. Saldainių dėžutėje yra vienas ypatingas saldainis – tai balto šokolado gaminys su pieno karamelės įdaru, puoštas stilizuotu šypsenėlės simboliu. R. Meilutytei patinka lazdynų riešutai, tad rinkinyje yra šokoladiniai saldainiai su lazdynų riešutų, lazdynų riešutų ir smulkintų kakavos pupelių, lazdynų riešutų ir dribsnių įdarais, taip pat rinkinį paįvairina saldainis su jogurtiniu įdaru, pagardintas braškių gabalėliais.

Pati R. Meilutytė šokoladą mėgsta, bet prieš varžybas jo valgo retai ir labai atsargiai, dažniausiai tada, kai reikia papildomos energijos.

Šiaulių saldainių fabriką „Rūta“ plaukimo žvaigždė ir jos atstovai pasirinko dėl dviejų priežasčių: vardo ir kokybės. Bendras Rūtos Meilutytės labdaros ir paramos fondo ir Šiaulių saldainių fabriko „Rūta“ projektas dėl saldainių rinkinio sukūrimo buvo pradėtas vasarį ir sėkmingai vainikuotas rugpjūčio mėnesį po puikių pergalių jaunimo olimpinėse žaidynėse Nandzinge (Kinija) ir Europos čempionate Berlyne (Vokietija).

Šiaulių „Rūtoje“ R. Meilutytei buvo parodytas unikalus šioje gamykloje įkurtas Šokolado muziejus. Išvykdama su „Rūtos“ fabriko kolektyvo čempionė buvo apdovanota saldžiomis dovanomis ir gėlių puokšte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)