„Tai nėra antrieji mano namai, tačiau čia jau turiu artimų draugų, su kuriais smagu leisti laiką, kuriems galiu atskleisti savo paslaptis“, – LRT laidoje „Gyvenimas“ tikino jaunoji olimpinė čempionė iš Lietuvos, kurią išvykti į Plimutą įkalbėjo brolis.

R. Meilutytė nenorėjo palikti gimtojo Kauno ir ten įgytų draugų, tačiau vardan geresnių karjeros perspektyvų nusprendė pasiaukoti.

„Su šeima mes esame labai artimi. Su močiute ir tėvu susiskambiname. Aš jaučiu jo globą, bet būna, kad kartais ir pasipykstame“, – šyptelėjo ji.„Ji tikra šaunuolė, niekada nesiguodžia, nesiskundžia, nors, neslėpsiu, ir jai kartais nusvyra rankos, kai reikia keltis dar gerokai prieš prašvintant, intensyviai treniruotis, o varžybos – dar tik už kelių mėnesių“, – pasakojo R. Meilutytės treneris Jonathanas Ruddas.

Gražių žodžių lietuvei negailėjo ir jos geriausi draugai, tarp kurių – ir 24-erių metų britų plaukikas Antony Jamesas, prieš filmavimo kameras atskleidę ne vieną auksine žuvele vadinamos Rūtos paslaptį.

„Rūta per vakarėlius labai mėgsta šokti. Ar ji tai daro gerai? Ji pati mano, kad taip“, – juokėsi A. Jamesas.

Britas pridūrė, kad su R. Meilutyte laiką labiausiai mėgsta leisti vaikščiodami į kino teatrus bei valgydami picas, kurios jiems yra draudžiamos.

A. Jamesas taip pat atskleidė, kad Rūta galimai simpatizuoja vienam Plimuto „Leander“ plaukimo komandos nariui, tačiau papasakoti daugiau detalių nesutiko.

Tuo metu pati R. Meilutytė prisipažino, kad jau yra patyrusi pirmąją meilę, tačiau tvirtino, kad visas rimtas draugystes ir santykius šiuo metu yra atidėjusi į šoną, nes paprasčiausiai neturinti tam pakankamai laiko.

„Vėliau“, – tarstelėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (611)