Jai kompaniją Liuksemburge palaikys vengrė Katinka Hosszu, ispanė Mireia Belmonte, britė Hannah Miley ir kitos garsios varžovės.

R. Meilutytei buvo vos 15-os, kai 2012 m. Londone, plaukdama 100 m krūtine, laimėjo auksą. Penkiolikmetei tai buvo nuotykis, Rio ji bus 19-os. Ji gins olimpinės čempionės titulą po alkūnės lūžio, iškentusi dvi operacijas bei reabilitaciją. Ir pamiršusi pyktį, kad turi lenktyniauti su varžove, grįžusia po itin švelnios bausmės už dopingo vartojimą.

R. Meilutytė nukrito nuo dviračio 2015 m. rugsėjį, po to gulėsi ant operacinio stalo. Likus kelioms dienoms iki šv. Kalėdų aukščiausios klasės Lietuvos chirurgas pašalino iš rankos metalinę plokštelę ir Rūta vėl galėjo ištiesti sužalotą ranką pirmą kartą nuo to laiko, kai parkrito pakeliui į treniruotę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)