Tiksli kovos data nėra paskelbta, bet žinoma, jog abi kovotojos narve susitiks 2022 metais.

„Carla Esparza, 100 procentų“, – pareiškė UFC prezidentas Dana White'as, ESPN paklaustas apie būsimą 29-erių R. Namajunas varžovę.

Tai gera naujiena 34-erių JAV kovotojai, kuri gegužės mėnesį iškovojo penktą pergalę paeiliui įveikusi Yan Xiaonan.

2014 metais C. Esparza trečiame raunde įveikė R. Namajunas bei tapo pirmąja minimalaus svorio kategorijos (52,2 kg) UFC čempione.

Nuo to laiko ji išliko šios svorio kategorijos kovotojų elite, o penkių pergalių serija pagaliau jai atvėrė galimybę kovoti dėl titulo.

Carla Esparza (balta apranga)


Lapkričio pradžioje Rožė antrą kartą palaužė buvusią UFC čempionę 32-ejų metų kinę Zhang Weili ir apgynė balandžio mėnesį iškovotą titulą.

Po tos kovos čempionės buvo pasiteirauta ir apie tai, ar kita jos oponente gali tapti 34-erių metų amerikietė Carla Esparza, kuri dar 2014-aisiais laimėjo pirmąją jų tarpusavio susirėmimą.

„Jos pavardė buvo mano galvoje prieš šiandieninę kovą. Labai norėčiau su ja susitikti. Tai atrodo kaip logiškas žingsnis, palaukime ir pamatysime, ar taip pat galvoja ir UFC“, – tuomet lapkričio pradžioje savo mintimis pasidalijo R. Namajunas.

Dabar R. Namajunas sąskaitoje MMA varžybose – 11 pergalių (2 nokautai) ir 4 pralaimėjimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją