Abi sportininkės socialiniuose tinkluose pasidalino keliomis fotografijomis iš ceremonijos ir pirmojo šokio, kur romantiškai įamžintas abiejų moterų susiglaudimas.

The most incredible day of my entire life ❤️

A post shared by Meghan Duggan (@mduggan10) on Sep 24, 2018 at 11:07am PDT

„Tai nuostabiausia diena mano gyvenime“, – įspūdžiais dalijosi M. Duggan. G. Apps taip rašė: „Nieko kito, tik šypsenos po tokio fantastiško savaitgalio“.

M. Duggan, būdama JAV rinktinės kapitone, 2018 metų Pjongčango žiemos olimpiados finale 3:2 įveikė Kanadą.

Tai buvo pirmasis JAV moterų ledo ritulio komandos triumfas nuo debiuto olimpiadoje 1998 metais. M. Duggan taip pat padėjo JAV nacionalinei ekipai iškovoti du olimpinius sidabro medalius, 7 pasaulio čempionių titulus ir 6 Keturių nacijų taurės trofėjus.

Nothing but smiles after this amazing weekend ❤️

A post shared by Gillian Apps (@gapps10) on Sep 24, 2018 at 1:26pm PDT

Prieš 4 metus Sočyje vykusiose olimpinėse žaidynėse JAV ledo ritulininkės po pratęsimo 2:3 nusileido kanadietėms. Nusivylimas buvo milžiniškas. Tačiau tuomet pergalės dainas traukė M. Duggan būsima sutuotkinė G. Apps.

Kanadietė prieš tai triumfavo ir 2010 metų Vankuverio olimpiadoje. Iš viso G. Apps titulų kraityje yra trys olimpiniai aukso ir trys pasaulio čempionatų aukso medaliai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)