Prieš dvikovą aiškiu favoritu laimėti laikomas T. Crawfordas. Pergalę amerikiečiui prognozuoja ir „Betsafe“ lažybų ekspertai. Jo galimybės apginti titulą vertinamos net 86 procentais. Tačiau Lietuvos kikbokso žvaigždė Sergejus Maslobojevas sako, kad boksas nėra lengvai nuspėjamas sportas ir čia nuolat pasitaiko netikėtumų.

„Visi rodikliai rodo, kad T. Crawfordas laimės, kad jis perboksuos, apžais ir nuvargins Egį. Vis dėlto bokse ne kartą jau yra įvykę netikėtumų, ir labai tikiuosi, kad toks nusivylimas laukia ir dabar – visi tikisi T. Crawfordo pergalės, bet laimės Egis“, – teigia sportininkas.

„Nuožmioji mašina“ („The Mean Machine“) – tokią pravardę už Atlanto yra gavęs E. Kavaliauskas. Jis karjerą pradėjo laimėdamas 21 kovą iš eilės ir tik paskutinėje akistatoje šių metų kovo mėnesį lygiosiomis baigė kovą su Ray Robinsonu. Jo varžovas T. Crawfordas vadinamas vienu geriausių planetos boksininkų ir dar nėra patyręs pralaimėjimo kartėlio. Jis paskutinį kartą kovojo šių metų balandį, kai nugalėjo Amirą Khaną ir šventė 35 pergalę iš eilės.

„Kiek esu stebėjęs T. Crawfordą, man jis labai imponuoja kaip nestandartinis kovotojas, kuris visada galvoja ir išlieka šalto proto. Jo priešininkų sąraše yra labai daug įvairaus stiliaus kovotojų ir su visais jis rado kelią susidoroti. Jis pradeda sau tradiciniu būdu – daug juda, laikosi saugaus atstumo ir boksuoja. Jis labai laisvas, šalto proto, mąstantis. Jis nesisvaido žodžiais, kas man imponuoja, kaip ir turbūt daugeliui lietuvių, nenaudoja „nešvarių kalbų“, jis ringe ir už ringo yra tikras džentelmenas ir sportininko pavyzdys, kas man labai patinka. Egio laukia didžiulis išbandymas. Nepameluosiu sakydamas, kad jam tai bus didžiausias iššūkis gyvenime“, – sakė S. Maslobojevas.

Jo teigimu, E. Kavaliauskas planuoja T. Crawfordą pasiųsti į nokautą, tačiau Lietuvos kikbokso žvaigždė turi patarimą lietuviui: „Tik neduok Dieve užsivesti ant to ir ieškoti nokauto. Visada, kai pradedi ieškoti nokauto, jis neateina“.

„Betsafe“ lažybų ekspertai tokią kovos baigtį irgi vertina labai atsargiai. Tikimybė, kad lietuvis laimės nokautuojant savo varžovą vertinama tik 8 proc., o pergalė taškais – 4 proc. Pasak lažybų specialistų, realiausia baigtis – T. Crawfordo pergalė nokautu. Tokia tikimybė vertinama 92 proc.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)