Pirmieji rankininkai į stovyklą Vilniuje atvyks jau gruodžio 26 dieną, tačiau Vilniuje mūsų šalies rinktinė ilgai neužtruks ir jau kitą dieną vyks žaisti kontrolinių rungtynių į Latviją.

Rygoje vyks 4 komandų turnyras, kuriame be Lietuvos ir Latvijos rinktinių dar varžysis Baltarusija bei Estija. Pirmąją varžybų dieną mūsų šalies rankininkai susitiks su latviais, o antrąją – su Estijos ir Baltarusijos poros nugalėtoja.

Rinktinės vyriausiasis treneris Mindaugas Andriuška teigė, kad šie du kontroliniai mačai turėtų padėti apsispręsti dėl galutinės komandos sudėties ir jų metu daugiau šansų gali sulaukti rezerve esantys žaidėjai.

Iš Latvijos Lietuvos rinktinė sugrįš gruodžio 29 dieną ir Vilniuje vėl rinksis sausio 2. Tuomet prie komandos prisijungs ir likusieji rankininkai, kurie dėl žaidimo klubuose, dar negalės būti gruodžio pabaigoje.

Lietuvoje rinktinė treniruosis iki sausio 6-os dienos ir tuomet lauks kelionė į Islandiją. Ten mūsų šalies rankininkai pratęs pasirengimą Europos čempionatui bei sužais dvejas kontrolines rungtynes su šios šalies rinktine, kuri taip pat rengiasi kovoms čempionate.

Į Košicę Lietuvos vyrų rankinio rinktinė atvyks sausio 11 dieną, o po dviejų dienų stos į pirmąją kovą Europos čempionate su Rusijos rankininkais. Be Rusijos rinktinės Lietuvos grupėje dar laukia akistatos su šeimininkais slovakais bei Norvegijos rinktine.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)