„King of the Beach“ dalyvavo aštuoni geriausi šalies tinklininkai, kurie kovojo dėl 2013-ųjų metų paplūdimio tinklinio „Karaliaus“ titulo. Dviejose grupėse varžėsi po 4 žaidėjus, kurie visus mačus tarpusavyje žaidė su skirtingais porininkais. Grupių nugalėtojai iš visų likusiųjų žaidėjų rinkosi po partnerį ir žūtbūtiniame mūšyje kovojo dėl karūnos bei teisės vadintis geriausiu šalies paplūdimio tinklininku.

„Smagu, kad žaisime „King“ formatu. Visą sezoną žaidėme su vienu porininku, prie kurio pripratome, žinome galimybes, stiliaus ir technikos niuansus. Šiame turnyre kiekviename mače teks mokytis iš naujo ir vis kitame susitikime partneris taps varžovu“, – komentavo vienas geriausių šalies tinklininkų Mantvydas Šuklys.

„King of thje Beach 2013“ dalyviai:

Mantvydas Šuklys – 2013 m. Lietuvos salės ir paplūdimio tinklinio čempionas.

Tomas Staševičius – 2013 m. Lietuvos salės ir paplūdimio tinklinio čempionas.

Gilbertas Kerpė – 2013 m. Lietuvos salės tinklinio čempionas ir paplūdimio tinklinio vicečempionas.

Arūnas Kirsnys – 2008 m. pasaulio jaunių iki 18 metų paplūdimio tinklinio čempionas.

Andžej Savostenok – 2012 m. Lietuvos salės ir paplūdimio tinklinio čempionas.

Lukas Každailis – 2013 m. Lietuvos salės tinklinio čempionas ir Pasaulio jaunimo iki 19-kos metų paplūdimio tinklinio čempionato 4-tos vietos laimėtojas.

Arnas Rumševičius – Pasaulio jaunimo iki 19-kos metų paplūdimio tinklinio čempionato 4-tos vietos laimėtojas.

Paulius Matulis – „Palangos taurės“ laimėtojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją