Geriausiai G.Volungevičiūtei sekėsi penktajame plaukime, kuriame ji užėmė 7-ą vietą.

Į 61-ąją poziciją iš 65-osios tarp 80-ties šios klasės dalyvių pakilo Aušra Milevičiūtė, turinti 124 balus. Aukščiausiai ji buvo pakilusi dešimtajame plaukime, kurį baigė dešimta.

"Laser Radial" klasėje lydere tapo prancūzė Sophie De Turckheim - 12 balų.

Į 26-ą vietą iš 31-os "Finn" klasėje pakilo Giedrius Gužys, per penkis geriausius plaukimus iš šešių surinkęs 105 balus. Geriausiai jam sekėsi paskutiniajame šeštajame plaukime, kuriame finišavo 12-as.

Tarp 47-ių "Finn" klasės buriuotojų pirmauja antrą ir penktą plaukimus laimėjęs britas Edwardas Wrightas - 12 balų.

"Laser" klasėje geriausiai sekasi Laurynui Rimšai, kuris turi 87 balus ir po šeštojo plaukimo, kuriame finišavo aštuntas, pakilo į 81-ąją poziciją iš 93-osios.

Pirmajame plaukime ketvirtas finišavęs Linas Ščepinas vėliau užleido pozicijas ir su 123 balais po šešių plaukimų yra tik 114-as.

132-ą vietą tarp 137-ių "Lazer" klasės dalyvių su 146 balais užima Rokas Milevičius.

"Laser" klasės lyderio pozicijoje su 7 balais įsitvirtino tris plaukimus laimėjęs australas Tomas Slingsby`s.

Vyrų "RS:X" klasėje dalyvaujantis Juozas Bernatonis po devynių plaukimų turi 293 balus ir yra 83-as tarp 95-ių dalyvių. Geriausiai jam sekėsi aštuntajame plaukime, kai užėmė 33-ąją poziciją.

Lyderio poziciją šioje klasėje išsaugojo net penkis iš devynių plaukimų laimėjęs olandas Casperas Boumanas - 11 balų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją