Rygos „Dinamo“ klubas, kuriam atstovauja lietuvis, po pralaimėjimo liko per žingsnį nuo atkrintamųjų varžybų ir užbaigė savo kovas po reguliaraus sezono kovų.

Paskutinėse KHL reguliaraus sezono rungtynėse „Dinamo“ išvykoje rungtynėse su absoliučiais lygos lyderiais CSKA ledo ritulininkais kovojo iki pat paskutinės mačo akimirkos, bet nepaisant to, kad rygiečiai atliko daugiau metimų už savo varžovus (26 prieš 18) ir turėjo ne vieną galimybę pasiųsti ritulį į vartus, savo progų jiems išnaudoti nepavyko, o dukart „Dinamo“ vartininką nuginklavę, ir pačioje mačo pabaigoje į tuščius vartus pasižymėję varžovai užbaigė Latvijos klubo sezoną pralaimėjimu 0:3.

Šiame mače Lietuvos rinktinės gynėjas ant ledo praleido 17:45 min., per kurias jis atliko vieną metimą į vartus bei triskart blokavo varžovų metimus į „Donamo“ vartus.

Iš viso šį sezoną N. Ališauskas KHL lygoje sužaidė 48 mačus, per kuriuos jis tapo pirmuoju šioje lygoje įvartį pelniusiu žaidėju iš Lietuvos bei iš viso pelnė 2 įvarčius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Gynėjas taip pat 37 kartus metė į vartus, blokavo 69 varžovų bandymus mesti, atliko 51 jėgos veiksmą bei išprovokavo 7 pražangas. Įdomu, kad lietuvis, kartu su komandos puolimo lyderiais Linusu Videlliu ir Lauriu Darzinšu buvo vieninteliai „Dinamo“ žaidėjai, šį sezoną turėję teigiamą „plius-minus“ rodiklį (+1).