Po šeštadienio vakarą patirto nokauto Supermeno pravardę turintis A. Stevensonas buvo paguldytas ant neštuvų ir išgabentas į ligoninę. Boksininko vadybininkas Yvonas Michelis teigė, kad sportininkas yra intensyvios terapijos skyriuje.

Sekmadienį vadybininkas pranešė gerą naujieną: „Adonio būklė iš kritinės pasikeitė į stabilią. Jam pritaikyta dalinė narkozė, kad būtų palengvinta reabilitacija. Jo šeima dėkoja už gražias žinutes ir palinkėjimus“.

O. Gvozdykas po pergalės apgailestavo dėl tokios varžovo būklės. „Kalbėjau su žmonėmis iš ligoninės. Man tai kelia didelį nerimą“.

A. Stevensonas titulą gynė 10-ą kartą nuo to karto, kai laimėjo čempiono diržą 2013 metais dvikovoje su amerikiečiu Chadu Dawsonu.

Jis sėkmingai apgynė titulą ir dvikovoje su britu Tony Bellew, neseniai paskelbusiu apie karjeros pabaigą po pralaimėjimo ukrainiečiui Oleksandrui Usykui.

O. Gvozdykas , laimėjęs olimpinę bronzą 2012 metais Londone, pirmą kartą iškovojo pasaulio čempiono diržą. Tai buvo ir pirmoji jo kova dėl tokio svarbaus titulo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)