Antroje jos dalyje buvo parodyta raudona vėliava, nes į rimtą incidentą pateko „Haas“ komandos narys Mickas Schumacheris. Po šiurpios avarijos 23-ejų metų vokietis išliko sąmoningas, bet vis tiek buvo sraigtasparniu skubiai išgabentas į ligoninę.

Laimei, pranešama, kad sunkių sužalojimų lenktynininkas veikiausiai išvengė.


Sekmadienį vyksiančias lenktynes iš pirmos starto pozicijos pradės pirmą kartą karjeroje kvalifikaciją laimėjęs „Red Bull“ pilotas Sergio Perezas.

Iškart už jo išsirikiuos abu „Ferrari“ atstovai – Charlesas Leclercas ir Carlosas Sainzas.

Ketvirtas pajudės titulą ginantis Maxas Verstappenas iš „Red Bull“.

Nesėkmingai kvalifikacija susiklostė septyniskart pasaulio čempionui britui Lewisui Hamiltonui su „Mercedes“ automobiliu. Jis liko tik 16-as.

Primename, kad 2022 metų pasaulio čempionate nugalėtojo titulą pilotų įskaitoje gina M. Verstappenas, o konstruktorių – „Mercedes“ komanda.

Šį sezoną suplanuotos 23 lenktynės prasidėjo kovo 20-ą dieną Bahreine, kur triumfavo „Ferrari“ duetas, o pasibaigs lapkričio 20-ą dieną Abu Dabyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją