Po provokacijų D. Chisora pakilo nuo stalo ir priėjo prie D. Haye'aus bei paleido į darbą kumščius, D. Haye'us atsakė tuo pačiu. Incidente aktyviai dalyvavo ir pastarojo treneris Adamas Boothas, kuriam buvo praskelta galva.

Incidento metu nukentėjo ir žurnalistai - griuvo kelios filmavimo kameros, kliuvo ir kitai technikai.

Sekmadienį į Didžiąją Britaniją grįžti planavusį D. Chisorą Miuncheno oro uoste sulaikė policiją. D. Haye'us taip pat bus apklaustas.

Atsiprašome, bet incidento vaizdo įraše skamba daug necenzūrinių žodžių:

Primename, kad kovoje dėl WBC sunkaus svorio profesionalų pasaulio čempiono vardo 40-metis ukrainietis Vitalijus Kličko po 12 raundų vienbalsiu teisėjų sprendimu įveikė 28-erių metų britą D. Chisorą ir apgynė titulą.

Nors beveik visos dvikovos metu ringo vidurys kiek netikėtai priklausė D. Chisorai, favoritu laikyto V. Kličko smūgiai buvo pavojingesni ir tikslesni.

Visi trys teisėjai skyrė pergalę ukrainiečiui - 118:110, 118:110 ir 119:111.

D. Chisora dar prieš dvikovą vėl pasirodė ne iš pačios geriausios pusės: per boksininkų pristatymą jis spjovė burnoje laikytą vandenį tiesiai V. Kličko broliui Vladimirui į veidą, o penktadienį vykusio kovotojų svėrimo metu D. Chisora smogė delnu į skruostą V. Kličko ir už tai buvo nubaustas 50 tūkst. JAV dolerių bauda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją