Šeštame rate abu Lietuvos šaškininkai savo mačus baigė lygiosiomis 1:1. A. Kybartas po tašką pasidalijo akistatoje su ukrainiečiu Sergejumi Boika, o A. Norvaišas - su rusu Dmitrijumi Cinmanu.

58-ių dalyvių turnyro lyderių gretose su 9 taškais žengia rusai Sergejus Belošejevas, Nikolajus Guliajevas bei Aleksandras Burovas ir baltarusiai Andrejus Valiukas, Jevgenijus Kondračenka ir Igoris Michalčenka.

Trečias Lietuvos atstovas - Žygimantas Lipkevičius - šeštame ture sužaidė lygiosiomis 1:1 su latviu Janiu Farnestu ir su 4 taškais tebėra 51-as.

Moterų (28 dalyvės) turnyro šeštame ture Lietuvos ir pasaulio jaunimo čempionė Milda Jocaitė 0:2 pralaimėjo Jelenai Skovitinai iš Moldovos ir su 6 taškais iš 12 yra keturiolikta.

Moterų čempionate pirmauja po 9 taškus surinkusios ukrainietė Jelena Korotkaja, baltarusė Darija Fiodorovič ir J. Skovitina iš Moldovos.

Planetos paprastųjų šaškių pirmenybių Sankt Peterburge nugalėtojai ir prizininkai paaiškės po devynių turų šeštadienį.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją